Skype or Whatsapp

Whatsapp

Hallo geile mensen! 

Zowel voor mannen als vrouwen…. Ik doe nu ook geile betaalde whatsapp gesprekken met en voice berichten naar jou. Whatsapp gesprekken met foto’s! Of wil je een geile boodschap dat aan jou gericht is, dat ik je naam zeg? Dat kan allemaal! Dit zijn de prijzen:

10 min = 30 euro
20 min = 45 euro
30 min = 60 euro

Ook videobellen/facetimen
05 min = 15 euro
10 min = 30 euro
20 min = 50 euro


Wil je een eigen persoonlijke filmpje die aan jou verricht is, dat ik je naam zeg en wat je wil in je eigen filmpje die speciaal aan jouw gericht is? Dat kan ook, kost dan wel 50 euro en het filmpje is helemaal van jou.

Wil je dat ik verder ga dan alleen maar tease en je naam zeg of kreun? Zo ja, dan pak ik m’n geile dildo en die stop ik in mijn heerlijk warme kut. Deze film kost 80 euro! Heb jij mooi een keiharde geile film van mij voor jou.

Of wil je je eigen POV filmpje? Dat kan natuurlijk ook, dan neem ik een blow-job filmpje op met een cum shot op m’n gezicht en ik kreun jouw naam, steek mijn tong voor je uit en ik smeek om jou sperma. Dit filmpje kost 100 euro!

Heb jij misschien nog andere fantasieën, stuur mij dan een mail en we komen er samen wel uit samen.


Skype shows doe ik weer..nieuwe tarieven, alleen op afspraak doe ik een skype show!

05 min =  25 euro
10 min =  40 euro
20 min = 55 euro
30 min = 80 euro

maar dan krijg je wel een geile show ervoor..

Laatste nieuws?? Hou twitter in de gaten @nathaliehardcor

Neem contact met mij op voor de betalingsmogelijkheden.

Whatsapp

Hello horny people!

For both men and women … I now also have horny paid whatsapp conversations with and voice messages to you. Whatsapp with pictures! Or do you want a horny message that is addressed to you, that I say your name? That’s all possible! These are the prizes:

10 min = 30 euros
20 min = 45 euros
30 min = 60 euros

Also videocall/facetime
05 min = 15 euros
10 min = 30 euros
20 min = 50 euros


Do you want your own personal video that has been done for you, that I say your name and what you want in your own film that is specifically aimed at you? That cost as much as 50 euros and the movie is completely yours.

Do you want me to go beyond just tease and say your name or groan? If so, then I’ll grab my horny dildo and put it in my lovely warm pussy. This film costs 80 euros! So then you have a really hard horny movie of me for you.

Or do you want your own POV movie? Of course you can, I’ll record a blow-job movie with a cum shot on my face and I moan your name, stick my tongue out for you and beg for your cum. This movie costs 100 euros!

If you have other fantasies, send me an email and we will work it out together.


I will do Skype shows again. New rates, only by appointment I do a skype show!

05 min = 25 euros
10 min = 40 euros
20 min = 55 euros
30 min = 80 euros

you get a horny show for it ..

Latest news? Follow me on twitter @nathaliehardcor

Contact me for payment options.