Skype or Whatsapp

Whatsapp

Zowel voor mannen als vrouwen…. Ik doe nu ook geile betaalde whatsapp gesprekken met selfies en voice berichten naar jou. Of wil je een geile boodschap dat aan jou gericht is, dat ik ook je naam zeg? Dat kan allemaal! Dit zijn de prijzen:

10 min = 15 euro
20 min = 25 euro
30 min = 35 euro

60 min = 70 euro

Voor een geile boodschap met selfies gericht aan jou:

40 seconden – ik ga tot topless voor 15 euro
60 seconden – ik ga helemaal naakt voor 35 euro

Neem contact met mij op voor de betalingsmogelijkheden.

Whatsapp

Both men and women …. I do now horny paid whatsapp conversations with selfies and voice messages for you. Or do you want a horny message that is addressed to you, I say your name? That’s all possible! These are the prices:

10 min = 15 euro
20 min = 25 euro
30 min = 35 euro
60 min = 70 euro

For a horny message directed to your:

40 seconds – going topless for 15 euros
60 seconds – going completely naked for 35 euros

 

Contact me for payment options.